Human resources

Overzicht en betrokkenheid
van al je medewerkers

Overzicht en betrokkenheid van al je medewerkers

Phronesys competentiebeheer

Human resources

Overzicht en betrokkenheid
van al je medewerkers

Phronesys competentiebeheer

Alle personeelsgegevens op één plaats

Bewaar steeds overzicht over alle benodigde documenten via het digitale dossier van je medewerkers: persoonlijke info, kwalificaties, prestatiebeoordelingen, medische keuringen, gevolgde opleidingen, certificaten, … Win tijd met downloadbare functieomschrijvingen en het automatisch organogram op basis van de hiërarchische lijn. 

✔ Digitaal werknemersdossier

✔ Organogram

Al je certificaten steeds op zak

Een opleiding gevolgd en een certificaat behaald? Upload het certificaat en vul de gewenste gegevens in (gevolgde opleiding, verstrekker, vervaldatum…). Je certificaten zijn meteen overal raadpleegbaar via de app. Behoud als teamleider overzicht over de certificaten van je team en check eenvoudig welke teamleden een geldig certificaat hebben voor specifieke taken. Het systeem verwittigt je automatisch wanneer certificaten bijna vervallen.

✔ Persoonlijke certificaten

✔ Certificaten van je team

Centraliseer alle opleidingsgegevens

Registreer opleidingen, koppel ze aan te behalen competenties en stuur examens uit die automatisch verbeterd worden. Via de competentiematrix krijg je in één oogopslag je medewerkers en hun competenties te zien.

✔ Opleidingen

✔ Competentiematrix

Waardevolle functioneringsgesprekken

Beoordeel de prestaties van je medewerkers en leidinggevenden op een tijdsefficiënte manier via handige checklists. Behoud altijd een duidelijk overzicht van de voortgang en resultaten, die bovendien gelinkt zijn aan het competentiebeheer van deze medewerker. Na het gesprek stelt de software automatisch een verslag op van de beoordeling.

✔ Beoordelings- en functioneringsgesprekken

✔ Automatisch verslag

Efficiënte instroom en uitstroom

Met het geoptimaliseerd instroomproces zorg je voor een vlekkeloze introductie van nieuwe medewerkers. Zo ontvangt iedereen steeds de beleidsverklaring, krijgen ze persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) toegewezen en worden alle nodige opleidingen ingepland. Laat bovendien de nieuwe medewerker een kennistest invullen die automatisch het competentiebeheer update.

Verzeker dat alle stappen van het uitstroomproces doorloopt worden, zoals een exitgesprek te houden of documentatie in orde te brengen, en geniet van de automatische scan die je alle zaken toont waar deze medewerker nog verantwoordelijk voor is. Zo zie je meteen hun openstaande taken, toegekende bedrijfsmiddelen, bestanden waar zij documenteigenaar van zijn…

✔ Instroomproces

✔ Uitstroomproces

Benieuwd wat Phronesys voor
jouw organisatie kan betekenen?

Vraag nu vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan.